Om Rikke Rue

Som terapeut banker mit hjerte for at hjælpe og støtte dig med at have det liv, du ønsker. Vi arbejder sammen om at udforske, hvad livet har givet dig med. Og så arbejder vi med at ændre det, du synes begrænser og udfordrer dig.

Vi tager altid udgangspunkt i det, du synes er vigtigst. I terapi vil du erfarer, at det er ok at stræbe efter det, du gerne vil have samt at bede om hjælp til.

Min egen historie er et godt eksempel på, at terapi kan ændre måden at være i livet på. Med hjemmefra fik jeg stor uro og en følelse af ikke at være god nok. Jeg har derfor altid haft antennerne ude for at mærke, hvordan andre har det og hvad andre har behov for. Mit arbejdsliv har rummet megen glæde, udfordringer og flest gode kollegaer og ledere, men også megen usikkerhed, præstationsangst og stress. 

Terapi har hjulpet mig til at passe på mig selv. Værdsætte mig selv og anerkende, at noget er svært og kræver omsorg samt støtte. Terapien hjælper mig forsat, når jeg bliver udfordret.

Jeg har arbejdet i store virksomheder med ledelse og projektledelse indenfor IT. Det er altid menneskene, der har interesseret mig mest – hvordan når vi vores mål og har plads og rum til den enkelte. Hvordan kan jeg hjælpe folk med at udvikle deres potentialer og ikke mindst – at tage den enkeltes trivsel alvorligt.

Rikke Rue psykoterapeut

Et langt liv med familie, venner og arbejde giver gode erfaringer til terapirummet. Jeg oplever stor glæde ved at sidde med dig og støtte dig i at opnå det, du kommer for. Vi kan tage alle følelser og oplevelser med i terapi og skabe mening, forståelse og afklare hvad vores behov er.

Privat er jeg gift og har to voksne børn, svigerbørn og børnebørn, som alle fylder mit liv med glæde og nærvær.

Jeg er uddannet psykoterapeut fra EFT-Instituttet. Med i bagagen har jeg også en NLP-uddannelse, Coach-uddannelser og et væld af kurser.

Jeg arbejder frivilligt med terapi i Cafe Exit som støtter ex-indsatte og indsatte, som beslutter sig for at starte på en frisk.